Уважаеми приятели, гости и участници във Фестивал Раювци 2023,
С радост и благодарност се обръщаме към всички вас, които се присъединихте към този невероятен фестивал, който промени нашето лято и остави в спомените ни незабравими моменти. Този фестивал не би бил възможен без вас, уважаеми участници и гости, които създадохте уникалната атмосфера в село Раювци!
Искаме да изразим нашата искрена благодарност на всички изпълнители, музиканти, артисти и работници зад кулисите, които създадоха невероятната визия на фестивала. Вие показахте своите умения и таланти, за да ни потопите в красотата на изкуството и културата.
Благодарим на нашите спонсори и партньори, които подкрепиха събитието и допринесоха за неговото успешно провеждане.
Не на последно място, благодарим на всички вас, които присъствахте и се забавлявахте иснтински. Вашето присъствие направи нашия фестивал цветен и пълен с разнообразие. Надяваме се, че събраните спомени и новите познанства ще ви съпътстват дълго време напред.
Фестивал Раювци 2023 е свършил, но духът и енергията му ще продължат да ни вдъхновяват. Нека това събитие бъде символ на съвместната ни способност да създаваме нещо уникално и красиво.
Благодарим ви още веднъж, и с нетърпение очакваме следващия Фестивал Раювци 2024 – той ще се проведе на 31.08.2024 г. и ще бъде много специален, защото ще честваме десетата годишнина от откриване на паметника на Вълчан Войвода и 20-тата годишнина на Фестивал Раювци, до нови срещи мили приятели!
С най-топли чувства, екипът на Фондация 🌟„Звезди под звездите“🌟
TOP