ПОКАНА ЗА СПОНСОРСТВО

Фондация „Звезди под звездите“ осъщестява благотворителна дейност в посока постигане на основната мисия – да съхраним българските традиции и памет, да възпитаме подрастващите поколения в любов и уважение към родината и славното й минало.

  • Изграждане на мемориален комплекс „Вълчан войвода“. Фондация „Звезди под звездите“ изгражда мемориален комплекс „Вълчан войвода“ в с. Раювци, където традиционно организира честване на различни празници. Комплексът е изграден сред невероятната природа на Еленския Балкан и зарежда с изключителна енергия. Достъпът до комплекса е напълно свободен. От създаването си - до момента, мястото се превръща в притегателен център за стотици туристи, а за местното население е символ на сплотеност.
  • Организиране на мероприятия. Организиране чествания на традиционни празници, иницииране на мероприятия, съхраняващи българската история и памет и др.
  • Подпомагане на таланти и инициативи. Фондацията участва като спонсор под различна форма в редица мероприятия, подкрепя и насърчава талантите на България.
  • Съхраняване и разпространяване на знания за българските история и култура.

Фондацията създава и разпространява информационни материали под различна форма, които са свързани с исторически събития, българските традиции и обичаи.

Надяваме се, че Вие сте съпричастни към нашата мисия и инициативи и ще се радваме да ни подкрепите в това благородно начинание.

 

Когато правим добро, дори да е малко, то никога не е напразно!

Вие също можете да бъдете част от това, призоваваме Ви.

 

С пожелание за здраве и благополучие!

Екипът на Фондация „Звезди под звездите“

TOP